Blog GASFONTS

Aerotermia

10.09.2020

L'Aerotermia podem definir-la com un sistema de climatització innovador, eficient i renovable. L'energía que s'utilitza als sistemes d'Aerotermia, s'obté del medi ambient: agafa l'aire de l'exterior i el bombeja a l'interior de les vivendes generant calefacció, refrigeració i aigua calenta. Els equips poden extreure fins un 75% d'energia de l'aire...

Aquesta setmana us parlaré de com utilitzar el vostre aparell d'aire condicionat de la forma més eficient i com reduir el consum. Les diferents onades de calor que estem patint conjuntament amb la impossiblitat de algunes persones aquest estiu per marxar de vacances, fan que els aparells d'aire siguin els nostres aliats.

Encara que la forma de viure i treballar durant els mesos d'estiu ha millorat significativament des que al 17 de Juliol de 1902 Willis Haviland Carrier va dissenyar el primer sistema d'aire condicionat modern, aquests aparells segueixen generant dubtes en la población i més en aquests moments en que convivim amb la COVID.

Aquesta setmana us parlaré de la marca Mitsubishi Electric, en especial del model d'Aire Condicionat que podreu trovar a la nostra página web MSZ-HR. Aquesta gama té l'objectiu de cubrir les necessitats de consumidors que busquen la máxima eficiència i fiabilitat al millor preu.

Al mercat existeixen multitut de tipus d'aire condicionat. En aquest post us parlaré dels més utilitzats en l'àmbit domèstic. Us explicaré els aventatges i desventatges perqué d'aquesta manera pogueu triar el més adhient en cada cas. S'ha de tenir en compte que de cada cas existeixen diferents i possibles variants.