Aire condicionat MITSUBISHI MSZ HR

Aquesta setmana us parlaré de la marca Mitsubishi Electric,  en especial del model d'Aire Condicionat que podreu trovar a la nostra página web MSZ-HR. Aquesta gama té l'objectiu de cubrir les necessitats de consumidors que busquen la máxima eficiència i fiabilitat al millor preu.

CARACTERISTIQUES

La HR ofereix un molt baix nivel sonor (21dB) i la avançada tecnología japonesa del compresor una eficiència de A++ que asseguren el màxim rendiment amb un baix consum evitan sorpresas a la factura de la llum. A més les mesures del compresor són de les més petites del mercat, poguent adaptar-lo a qualsevol espai.

El nou gas R32 la fa més eficient i respectuosa amb el medi ambient.

DISSENY.

La MSZ-HR té un disseny personal i cuidat que fa que es pugui mimetitzar en qualsevol ambient. A més té unes dimensions compactes que fan que sigui fácil d'instal.lar en qualsevol espai.

El nou control remot és més fácil i intuitiu a l'ús. És compatible amb el control WIFI

MODE ECONO COOL

El mode ECONO COOL és una funció de control de temperatura intel.ligent que ajusta la quantitat d'aire dirigit al cos en funció de la temperatura de la sortida de l'aire. La unitat pot reajustar fins a 2°C sense perdre confort i millorant un 20% l'eficiència energètica.