Aire Condicionat SAMSUNG Wind-Free

En aquest nou post us explicaré les característiques del novedós model Wind-Free de Samsung. Tota la informació aquí detallada, també la podreu trovar a la web de Samsung

La característica més notable d'aquest model d'Aire Condicionat és que l'split (unitat interior) compta amb milers de microorificis que distribueixen l'aire fresc per tota l'habitació de forma suau i uniforme, d'aquesta manera evitem les molestes corrents d'aire fred.

El seu funcionament és molt senzill, el panell frontal s'obre i refreda la habitació ràpidament mitjançant el Sistema Fast Cooling, quan s'aconsegueix la temperatura desitjada el panell frontal es tanca i el mode Wind-Free distribueix l'aire de manera uniforme a través dels milers de microorificis, d'aquesta manera es pot arribar a estalviar més d'un 70% el consum energètic.

Per explicar-ho de forma més senzilla, l'split passa a fer la funció d'un radiador, desprén fred.

El compressor (unitat exterior) compta amb la tecnología Digital Inverter Boost que ens ajuda a reduïr el consum energètic (A++). Els seus potents imans de neodimi i el silenciador augmenten l'eficacia per refredar més ràpidament. No malgastem energía i es manté al mínim el nivel de soroll i vibració.

Aquest model també compta amb sensor de detecció de moviment, si no detecta moviment durant 20 minuts, passa automàticament al mode d'estalvi d'energia Wind-Free i torna al mode normal quan detecta de nou activitat. (Disponible en el model Elite)

El model Wind-Free compta amb el sistema IA Auto Comfort que analitza les condicions i patrons d'ús de l'habitació i d'aquesta manera ajusta la temperatura automàticament, segons les preferències de l'usuari i la temperatura exterior. El mateix sistema ens permet configurar la temperatura des de l'App SmartThing.

Amb el mode Good Sleep podrem mantenir la temperatura apropiada en relació amb les "Fases de la Son".

En quant al sistema de filtres, el seu filtre Tri-Care manté l'higene de l'aire. Les seves tres capes inclouen un filtre d'alta densitat que recull les particules grosses de la pòls de la llar, les fibres i el pèl d'animals. A més, el filtre amb recubriment de zeolites captura la pòls més fina i ajuda a reduir els virus, bacteries i alérgens.

Per les seves característiques el model Wind-Free de Samsung va ser guanyador del premi a la Innovació a la Fira d'Electrònica del Consum CES 2017.